Програми​

Подари пакетче, подари љубов

Секоја година од 26ти до 31ви Декември со наштите волонтери собираме и делиме пакетчиња. За Божиќ ги делиме по детските болници и домовите за деца без родители.

Нахрани 10.000

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ е за собирање и за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани.

Посвој семејство

Директно ги поврзуваме донаторите со семејства на кои им е потребна помош.

Активни Акции

Тео има 2,5 години и веќе може да ја понесе титулата херој на векот. Но на Тео му е потребна нашата помош затоа што мора

Дознај повеќе
Завршени Акции
Донатори

Филип Алексовски – Личе,

Виктор Наумовски,
Сашо и Андријана Богоеви,
Благоја и Маргарита Ивановски,
Дарко Јосевски,
Александар Тренковски,
Влатко и Севда Серафилоски,
Перица Пеце Стојановски,

Тања Коларовска,

мноштво анонимни браќа и сестри, како и сите храмови и свештеници од Скопската Православна Епархија, а секако мора да ги споменеме и луѓето кои секој месец одвојуваат од своите скромни примања за да им помогнат на социјално загрозените браќа и сестри.

СТАТИСТИКА за последниот завршен месец
0 пакети
континуирана помош
0 пакети
интервентна помош
0 тони
помош во храна и производи
Процедура

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.