Обезбедена клима за самохраната мајка од Охрид.

Прекрасна празнична вест. Обезбедена клима за самохраната мајка од Охрид. Крајот на патешествието кое го имаше ова семејството веќе се гледа. Со климата ќе имаат можност да заштедат со сметките за струја бидејќи греењето со други грејни тела е многу поскапо.
Радуваат ваквите пораки, радува вашата хуманост.
Ви благодариме од се срце ❤️