Активни акции

Тео има 2,5 години и веќе може да ја понесе титулата херој на векот. Но на Тео му е потребна нашата помош затоа што мора

Дознај повеќе

Од срце за Венко

Повторно сме потребни да спасиме еден млад живот… Животот на 24 годишниот Венко кој боледува од канцер и кој се надева на нашата помош во

Дознај повеќе