Завршени акции

Го реновиравме домот на самохрана мајка во Радишани – И тие оваа нова година ќе ја пречекаат во целосно реновиран дом

Благодарение на нашите донатори успеавме да го реновираме домот на самохрана мајка во Радишани и тие оваа нова година ќе ја пречекаат во целосно реновиран

Дознај повеќе