Тео има 2,5 години и веќе може да ја понесе титулата херој на векот. Но на Тео му е потребна нашата помош затоа што мора да се лекува во Турција, а третманот чини 150.000 евра, средства кои мама и тато ги немаат…
Можеме да ја поминеме објавава како да не постои, а може и да донираме и да помогнеме Тео поскоро да замине на лекување.
Од нас зависи…
Бог да ве благослови!!!