Донирана бела техиника од донацијата од „Се или нешто“

Прекрасно поминат ден со уште попрекрасни луѓе!!!
Благодарение на Александар Спасовски и Марјан Николовски и одлуката паричните средства од емисијата „се или нешто“ да ги доделат во Хуманиарната организација Свети Спас и семејствата кои ги помагаме, е спроведе оваа акција и се израдуваа неколку семејства со бела теника: електричени шпорети, машини за перење и фрижидери.
Денес сите ние добивме многу насмевки, радост и весели лица…
Браќа, ви благодарам од сесрце за вашата хуманост! Бог да ве благослови и награди со здравје, радост и успех!!!