Хармоника за децата од училиштето за деца со оштетен вид ДУРДМОВ “Димитар Влахов”

На 24.12 повторно го посетивме училиштето за деца со оштетен вид ДУРДМОВ “Димитар Влахов” да ја доставиме хармониката која ја ветивме…
Голема благодарност до братот Goran Petkovski кој ја донираше хармониката и до анонимната дарителка која донираше 1500 денари за промена на каишите.
Со здравје да ја користите хармониката!!!
Бог да ве благослови и награди за вашето човекољубие!!!