Mагацинот на нашата хуманитарна организација се преселува на нова локација

Од 01.02.2022 година магацинот на нашата хуманитарна организација се преселува на нова локација…
Од 03.02.2022 година новата локација на магацинот е на ул. Јустинијан Први бр. 118 во Драчево.
За да можеме да функционираме како досега, потребни нѝ се сталажи, па доколку може некој да нѝ помогне со овој проблем, би ви биле благодарни.
Благодарност до момците кои нѝ го измолерисаа и разубавија магацинот:
Мики Стојановски
Антонио Петровски.
Благодарност до Nikola Trpceski и Marjan Nikolovska кои се потрудија и го разубавија магацинот,како и до братот Goran Petkovski и неговата екипа.
Бог да ве благослови!!!