На среќата на Marija Viktor Trajkoska и нејзинте деца нема крај

Се сеќавате на овој пост?
Самохраната мајка која бараше помош и пред неколку дена повторно и беше снимена емисија? Марија благодарение на упорноста на Хуманитарна организација “Свети Спас”  на 18.01.2021год. ги доби клучевите од станот кој и беше доделен уште кога ве известуваме, но поради бирократските процедури неможеше да се всели во него. Денес Марија го потпиша договорот на нотар за кој беше известена дека конечно ќе може да се всели пред една недела. На среќата на Marija Viktor Trajkoska и нејзинте деца нема крај.
!!!
ЕДИТ
Недостасуваат уште само 11.000 денари за комодата во дневната соба. Доколку можете да донирате пишете ни ќе ви дадеме контакт од мајката за да може да направите уплата
За да се доопреми станот недостасува кујна (обезбедено) и за греење инвертер клима (обезбедено) која би најекономична за таа квадратура.
Доколку некој може да донира нека не контактира.