Од срце за Венко

Повторно сме потребни да спасиме еден млад живот…
Животот на 24 годишниот Венко кој боледува од канцер и кој се надева на нашата помош во неговата борба со оваа болет. Лекувањето чини 60.000 евра, средства кои тој и неговото семејство ги немаат.
Ве молам, донирајте за Венко да живее, да оформи семејство, да се радува во раснењето на своите деца… Секој еден денар е важен и прекупотребен.
Можете да донирате 100 денари на телефонските броеви
143 153 ТЕЛЕКОМ
143 480 А1
на трансакциска сметка
210-700000670406 НЛБ банка
или на линкот прикажан подолу во објавата.
Бог да ве благослови!!!