Помош за нашите медицински работници

Продолжуваме со помош на нашите медицински работници…
Нашите волонтери ја посетија клиниката за хематологија во Клиничкиот центар “Мајка Тереза”, при што дониравме:
1. 1800 парчиња заштитни маски за возрасни (набавени од средствата од Fundraiser);
2. 1050 парчиња детски заштитни маски за деца (донација од ТТ ПАРК);
3. 40 парчиња средства за дезинфекција на раце и површини (донација од Органик Хом) и
4. 12 парчиња Дизентал (донација од Алкалоид).
Нашата акција за поддршка на медицинскиот персонал продолжува…
Бог да ве благослови и награди за вашето човекољубие!!!