Приказната за Александра од Куманово има среќен крај!

Со помош на нашите донатори
  • Анонимна донаторска од САД
  • ТММ
  • Alkoplast Dooel
  • Џико
успеавме да оспособиме уште една соба за тие повеќе да не спијат на подот. Навистина сите сме пресреќни што успеавме да го израдуваме и ова семејсто, а за нивната радост ВИЕ сте главните “виновници” 😀
Ви благодарам на сите и Божјиот благослов да биде постојано со сите вас!!!