Го реновиравме домот на самохрана мајка во Радишани – И тие оваа нова година ќе ја пречекаат во целосно реновиран дом

Благодарение на нашите донатори успеавме да го реновираме домот на самохрана мајка во Радишани и тие оваа нова година ќе ја пречекаат во целосно реновиран дом. Целосно ја сменивме електричната инсталација, ја средивме водоводната инсталација, ги сменивме старите прозори со нови ПВЦ прозори, нова влезна врата, нови собни врати, комплетно го реновиравме тоалетот, ламинатот и сѐ останато, а поставивме и надворешна термо изолација. Ова е најтемелното реновирање кое сме го извршиле и сето ова го направивме благодарение на нашите донатори :
Ви благодариме на сите кои активно се вклучивте во акцијава и успеавте да ја вратите насмевката на ова семејство.
Бог да ве благослови и награди за вашето човекољубие!!!