Реновиран опожарен стан во Драчево

По настанат голем пожар во населбата Драчево и целосно оштетување на станот на едно семејство,  благодарение на хуманоста со голема, опожарениот стан е речиси целосно реновиран! Голема благодарност до сите кои учествуваа во реновирањето на станот: Maxima Alplast, ѓакон Veljanco Ognenovski, Goran Petkovski, СЛАТКАРНИЦА КАРМЕН… Бог нека ве благослови за ова добро дело!!!