За Кристијан Андреев

Со тоа што ќе ни помогнете и ќе донирате за БРАТ МИ, може нема да го смените светот,но ЌЕ ГО СПАСИТЕ НЕГОВИОТ ЖИВОТ.
Не можете да помогнеме на секого.Но сите вие ЗАЕДНО можете да му ПОМОГНЕТЕ НА МОЈОТ НАЈСАКАН БАТИЧКО И МЕНЕ 💞
МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА СЛЕДНИОВ НАЧИН 👇
☎️ТЕЛЕКОМ 143136
☎️А1 143464
ДЕНАРСКА СМЕТКА НЛБ БАНКА:
КРИСТИЈАН АНДРЕЕВ
👉210-7000006478-05
ДЕВИЗНА СМЕТКА НА НЛБ БАНКА:
КРИСТИЈАН АНДРЕЕВ
👉IBAN CODE MK 07210501699259629
SWIFT TUTNMK22
Цел на дознака:Донација за Кристијан
ЛИНК ОД FUNDRAISER SMETKA 👇
ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛУВАЈТЕ,МНОГУ ЌЕ НИ ПОМОГНЕТЕ 💞
ВАШАТА ДОНАЦИЈА ЗНАЧИ ЖИВОТ ЗА БАТО