ВАШАТА ДОНАЦИЈА ЗНАЧИ ЖИВОТ ЗА КРИСТИЈАН – потребни се 40 000 евра за лекување

Во овие убави и празнични денови да помогнеме колку можеме и бидеме тука за оние на кои сме им потребни.

Родителите на Кристијан ни се обраќаат за помош и поддршка за нивниот син кој мора најбрзо што може да замине на операција во Турција. Потребни се 40.000 евра.

Отворени се донациски броеви:

ТЕЛЕКОМ 143136
А1 143464

“Кристијан нажалост детството го помина по болници со надеж дека ќе биде подобро и дека неговата состојба ќе се подобри. Секогаш кога ќе помислевме дека успеавме нешто ново ќе излезе. Така и овој пат за жал.

Дали ќе замине или не зависи од вас и вашата поддршка, бидејќи ние не сме во финансиска можност за да ја покриеме оваа операција. Поради тоа ќе ве замолиме да ни помогнете и да го спасиме нашиот син 💙” – велат родителите.

ДЕНАРСКА СМЕТКА НА НЛБ БАНКА: 210-7000006478-05

ДЕВИЗНА СМЕТКА НА НЛБ БАНКА:

IBAN CODE MK 07210501699259629
SWIFT TUTNMK22

ВАШАТА ДОНАЦИЈА ЗНАЧИ ЖИВОТ ЗА КРИСТИЈАН

СЕКОЈА ПОМОШ, СПОДЕЛУВАЊЕ, ПОДРШКА НИ ЗНАЧИ 🙏🙏