За Никола Тимов

Нашиот сограѓанин брат Никола Тимов во текот на ноќта имаше здравствени компликации со белите дробови (бронхопнеумонија) и е итно испратен во Скопје кадешто му претстои тешка операција. Заради тоа се јавува проблем за обезбедување на финансии кои во понеделник треба да бидат уплатени. Ние бевме контактирани доколку можеме некако да помогнеме па ве замолуваме доколку сте во можност да донирате колку што можете и сите заедно да направеме едно добро дело.
Стопанска банка АД Скопје
Татјана Стојчева
200002277030663
Цел на дознака: Направи добро дело
За повеќе информации слободно ѕвонете на 071 855 559 – Александар