Uncategorized

За Никола Тимов

Нашиот сограѓанин брат Никола Тимов во текот на ноќта имаше здравствени компликации со белите дробови (бронхопнеумонија) и е итно испратен во Скопје кадешто му претстои

Дознај повеќе